Devlet Destekleri

Ziraat Bankası Müşteri Hizmetlerine Direk Bağlanmak

  • 28 Nisan 2021
  • 452 kez görüntülendi.
Ziraat Bankası Müşteri Hizmetlerine Direk Bağlanmak

Ülkemizin tarihi en eskiye dayanan bankası Ziraat Bankası, 1863 yılında, Osmanlı Devleti döneminde, Memleket Sandığı adında kurularak faaliyete başlamıştır. Memleket Sandığı, imece usulüne dayanan geleneksel bir yapıdır. 1888 yılında, daha modern bir anlayışla birlikte, bu sandıkların faaliyetlerini yürütmek amacı ile, Ziraat Bankası, bankacılık sektöründe hizmet etmeye başlamıştır. Menafi sandıkları, banka şubelerine dönüşerek, hizmet vermiştir. Ziraat Bankası, 1924 yılında, anonim şirkete dönüştürülerek, devlet kurumu özelliğini yitirmiştir. 1975 yılında Hamburg’da temsilcilik ve Kıbrıs’ta da 3 şube açan Ziraat Bankası, hızla büyüyerek faaliyetlerine devam etmiştir. 1977 yılında yerinden yönetim anlayışı ile yönetilmek üzere, bölge müdürlükleri kurulmaya başlanmıştır.

1981 yılında Türkiye’nin ilk banka müzesi unvanını alan, Ziraat Bankası Müzesi açılmıştır. 1988 yılında GAP Bölgesi üreticilerinin finans ihtiyaçlarını karşılamak ve bu bölgede tarımı desteklemek amacı ile uygun tarım kredileri ile gündeme gelen Ziraat Bankası, ilerleyen tarihlerde daha büyük atılımlar yapmaya devam etmiştir. 1989 yılında Ziraat Bankası birçok ilke imza atarak, ilk kredi kartını piyasaya çıkarmış, ilk tüketici kredisini gündeme getirmiş, ilk yatırım fonunu kurmuş ve ilk altın satışını yapmıştır. 2001 yılında kapatılan Emlak Bankası ile birleştirilen Ziraat Bankası, bugün gücünden şüphe edilmeyen ve Türkiye’de bulunan 3 kamu bankasından biridir.

Müşterilerini he konuda memnun etmeyi başaran Ziraat Bankası, gelişen teknoloji eşliğinde, hizmetlerine teknoloji eşliğinde devam etmektedir. Ziraat Bankası, gerek internet bankacılığı, gerekse telefon bankacılığı aracılığı ile müşterilerine tüm bankacılık hizmetlerini problemsiz ve hızlı bir şekilde sunmaktadır. Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri, bankanın müşterilerine sunduğu ayrıcalıklardan biridir. Ziraat Bankası müşterilerinin, Ziraat Bankası müşteri hizmetleri aracılığı ile hesap bilgilerine kolayca ulaşma, kredi kartı ile ilgili birçok sorunun yanıtını bulma, şikâyet, öneri ve görüşleri bankaya ulaştırma ve müşteri temsilcileri ile görüşerek birçok konuda işlem yapma ya da sorunu çözme şansı vardır.

Ziraat Bankası Müşteri Hizmetlerine Direk Bağlanmak

444 00 00 – 0850 220 00 00 numaralı müşteri hizmetleri numarasını aradıktan sonra sırası ile 2-3-3-4-0 tuşladıktan sonra direk müşteri hizmetlerine bağlanabilirsiniz. Eğer kredi kartı ile ilgili müşteri hizmetlerine direk hızlı bağlanmak istiyor iseniz sırası ile 3 – 4- 2 -2 0 tuşlamanız yeterli olacaktır.