Devlet Destekleri

Halk Bankası İnternetten Kredi Başvurusu

  • 08 Mart 2021
  • 386 kez görüntülendi.
Halk Bankası İnternetten Kredi Başvurusu

Acil krediye ihtiyacınız olduğunda artık banka şubesine gitmenize gerek kalmadı. Her geçen gün gelişen teknoloji ile birlikte artık bankacılık işlemleri hızlı ve kolay bir şekilde olmaya başladı. Halk bankası artık internet üzerinden kredi başvurusu yapmanız için yeni bir hizmet başlattı.

Halkbank Kredi Çıkmadı Ne Yapabilirim?

Kredi çekerken bankanın dikkate aldığı en önemli olay bireysel kredi notu olan FİNDEKS notunuzdur. Findeks kredi notu demek bu güne kadar gelir ve giderinizin olduğu bilgilerin yer aldığı ayrıca banka ile yapmış olduğunuz maddi alacak verecek durumunuz ayrıntılı olarak raporlanmıştır. Özetle Findeks kredi notunuzun iyi olması için daha önce çekmiş olduğunuz kredi taksitlerini düzenli ve gününde yatırmanız, Kredi kartı aylık ödemelerinizi aksatmamanız baz alınmıştır. Eğer herhangi bir gecikme olduğu takdirde kredi notunuz düşük çıkacak ve kredi talebiniz olumsuz olacaktır.

Findeks Kredi Notunuzu yükseltmek için öncelikle düşük tutarda kredi çekin ve kredi taksitlerinizi düzenli olarak ödeyin. Bu sayede her ödediğiniz taksit tutarında notunuz artacak ve kredi çekmek için uygun hale geleceksiniz.

Halk Bankası İnternetten Kredi Başvurusu

Öncelikle www halkbank com tr adresine giriş yapmanız gereklidir. Daha sonra Hızlı Kredi seçeneğini tıklamanız gereklidir. Açılan sayfada öncelikle çekmek istediğiniz kredi tutarı ve vade sayısı sorulacaktır. Halk bankası 50.000 TL ye kadar tüketici kredisi vermektedir. Ancak vade sayısını maksimum 36 ay ile sınırlandırmıştır. Eğer gelir durumunuz iyi ise bu tutar değişiklik gösterecektir. Halkbankasından hızlı kredi çekmek için herhangi bir halk bankasından hesabınızın olmasına gerek olmamaktadır. Tc kimlik numaranız ve telefon numaranızı girdikten sonra onaylayın ve bekleyin. Banka yetkilileri Findeks kredi notunuza göre kredi başvuru talebinizi inceleyecek ve sonucunu cep telefonunuza kısa mesaj olarak bildirecektir. Eğer kredi başvuru sonucunuz olumlu olarak size geri dönüş sağlandı ise en yakın Halk Bankası şubesine giderek hızlı bir biçimde kredinizi kullanabilirsiniz.

Halkbankası Kredi Faiz Oranları 2021

Merkez bankasının faiz politikası sebebi ile hem konut kredisi hem de tüketici kredisi faiz oranları artmıştır. Son gelen merkez bankasının düzenlemesi ile birlikte tüketici kredisi vade sayısı en fazla 36 ay ile sınırlandırılmıştır. 2021 yılı halkbankası tüketici faiz oranı %1.60 ila %2.00 arasında değişiklik göstermektedir. Örnek ile açıklarsak Halk Bankasından 20.000 TL ve 36 ay vade ile kredi çekmek istediğinizde aylık 750 TL geri ödeme ile birlikte 27.000 Civarında geri ödeme olmaktadır.