Devlet Destekleri

Telefonumu Kaybettim Nasıl Bulabilirim

  • 23 Kasım 2021
  • 509 kez görüntülendi.
Telefonumu Kaybettim Nasıl Bulabilirim

Telefon bulmak. Kaybolan kapalı telefon nasıl bulunur. Evde kaybolan kapalı Telefon nasıl bulunur Android. Kaybolan telefon nasıl Bulunur Samsung. Telefonumu kaybettim. IMEI numarasından telefon kilitleme.

Hemen hemen hepimizin başına gelen bir sorundur bu telefon bulmak. Cep telefonumuzu bazen nereye koyduğumuzu hatırlamayız. Ya da telefonu düşürmüşüzdür. Ancak telefonunuzu kaybederseniz üzülmeyin. Bazı uygulamalar ile birlikte artık kaybolan telefonunuzu bulmak çok kolay. Cep telefonu bulma uygulamaları sayesinde artık telefonunuzun nerede olduğunu rahatlıkla bulabilirsiniz. Ancak önleminizi önceden almanız gereklidir. İos ve Android tabanlı telefonlar için farklı uygulamalar mevcuttur. Bu uygulamalar sayesinde kaybolan telefonunuzun konum bilgilerini rahatlıkla bulabilirsiniz. Ayrıca kaybolan telefonunuzun ses çıkarmasına hatta kilitlenmesini bile yapabilirsiniz. Bu yazımızda kaybolan telefonunuzu nasıl bulabileceğiniz hakkında ayrıntılı olarak çalışma yaptık.

Telefonumu Kaybettim Nasıl Bulurum İphone.

İphone telefon bulmak eskiden beri var olan uygulaması olan İphone bul uygulaması sayesinde rahatlıkla telefonunuzu bulabilirsiniz. Ancak İphone telefonunuzun bağlı olduğu Apple Kimliği ve şifresini hatırlamanız gereklidir. Eğer İphone Cep Telefonunuzu kaybetti iseniz farklı bir cihaz ya da bilgisayar üzerinden;

1- İCloud web sayfasına giriş yapın.

2- Açılan ekrandan telefonunuzun ana ekranı gibi menü gelecektir. Bu menüden İphone bul uygulamasını tıklayın.

3- İphone bul uygulamasını açtığınızda cihazınızın bulunduğu konum otomatik olarak bulunacaktır. Bu sayade harita üzerinden telefonunuzun konum bilgilerini görebilirsiniz.

4- İphone bul uygulamasından ayrıca telefonunuza ses çal komutu verebilir ya da telefonumu kilitle emri verebilirsiniz.

5- En önemli ayrıntı her zaman iphone bul uygulamasının konum servislerini bulma seçeneğinin açık olmasına dikkat edin.

iCloud.com Sayfasında iPhone'umu Bul Özelliğini Kapatmak | TeknoDestek

Telefonumu Kaybettim Nasıl Bulurum Android Samsung.

Android telefon bulmak telefonunuzu kaybetti iseniz biraz acele etmeniz gereklidir. Tek şart telefonunuzun açık olmasıdır. Eğer telefonunuzu kaybetti iseniz yapmanız gereken ilk şey android com / find sayfasına giriş yapmanız gereklidir. Cihazımı Bul seçeneğini tıklayın. Daha sonra telefonunuzun bağlı olduğu google hesabı ile oturum açmanız gereklidir. Telefonunuz hala açık ve konum servisleri de aktif ise bu site sayesinde telefonunuzun nerede olduğunu anlık olarak görürsünüz. Telefon konumunun yanı sıra ses, alarm çalma ve telefonu kilitleme işlemini de yapabilirsiniz.

Çalıntı veya Kayıp Android Bulma Adımları | Android Destek

Telefonumu Kaybettim Nasıl Bulurum Xiaomi.

Xiaomi telefonlar için sistem farklı görünse de aslında mantık olarak aynıdır telefon bulmak . Xiaomi telefonunuzu kaybetti iseniz Mİ Xiaomi hesabınızın kullanıcı adı ve şifresini xiaomi Mi internet sayfasına giriş yaptıktan sonra Xiaomi bul uygulaması sayesinde rahatlıkla telefonunuzun konumunu bulabilirsiniz.

Telefon Bulmak

Telefonunuzu kaybetmeden önce önlem olarak mutlaka telefonunuzun konum servislerini açık bırakın. Bu sayede uygulamalar sayesinde telefonunuzun nerede olduğunu rahatlıkla bulabilirsiniz.