Devlet Destekleri

2022 Ramazan Yardımı Antalya Büyükşehir Belediyesi

  • 04 Nisan 2022
  • 1.410 kez görüntülendi.
2022 Ramazan Yardımı Antalya Büyükşehir Belediyesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Yardımı. 2022 Ramazan Yardımı. Antalya Ramazan Kolisi Yardımı. Kepez Ramazan Kolisi Başvurusu. Muratpaşa Ramazan Kolisi Başvurusu. Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Kolisi Başvurusu Nereye Yapılır?

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Kolisi Başvurusu

Antalya Büyükşehir Belediyesi ramazan ayında tüm ihtiyaç sahiplerinin rahat bir ramazan ayı geçirmesi için yardım yapmaya devam etmektedir. Özellikle ramazan ayı için nakit para ve ramazan kolisi yardımı yapmaya devam etmektedir.

Başvuru için öncelikle Antalya büyükşehir belediyesi resmi internet sayfasına giriş yapınız. https://www.antalya.bel.tr/OnlineBasvuru/2022-ramazan-yardimi ardından ana sayfada bulunan ramazan yardımı 2022 Daha sonra ana ekranda bulunan formda ad soyad, tc, telefon, evdeki kişi sayısı, çalışma durumunuz ve sigorta durumunuz gibi bilgilerinizi yazınız. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta iban yazarken mutlaka başvuru sahibine ait olan iban yazınız. Talebinizi onayladıktan sonra en kısa sürede talebiniz gerçekleşecektir. Talebiniz uygun görüldü ise yardımla büyükşehir belediye ekipleri tarafından evinize kadar gelmektedir. Talebinize ise cevap sms ile gelecektir. farklı birşey yapmanıza gerek yoktur. Online başvuru sayesinde belediyeye gitmeniz gerek yoktur. Zaten belediye için gerekli olan tüm bilgiler istenilmektedir. Tc kimlik numaranız sayesinde gelir gider durumunuz belediye sosyal inceleme görevlileri tarafından görülmektedir.

Antalya Büyükşehir Ramazan Yardımı. Antalya Büyükşehir Ramazan Kolisi Yardımı

2022 Ramazan Yardımı

Antalya Büyükşehir Belediyesinin ramazan yardımının yanı sıra diğer ilçelerimizde yardım yapmaya devam etmektedir. Özellikle Kepez ve Muratpaşa İlçelerinde ramazan yardımları yapılmaya devam etmektedir. Muratpaşa ramazan Yardımı için mutlaka turuncu masa bürosuna kayıt yaptırmanı unutmayalım. Turuncu masa sayesinde muhtaçlık durumunuzu belirleyerek sosyal yardım masasına kayıt oluşturarak yardım alabilirsiniz. Özellikle ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesi için tüm kuruluşlar buralardan isim toplamaktadır.

Kepez 2022 Ramazan Yardımı alabilmek için ise muratpaşa belediyesinde olduğu gibi burada da beyaz masa bulunmaktadır. 7 24 esasına göre çalışan beyaz masa bürosuna başvuru yaparak durumuzu belirterek yardım listesine adınızı yazdırabilirsiniz. Özellikle ramazan ayında yapılan gıda yardımı sayesinde rahat bir ramazan geçirme şansına sahipsiniz. Her ne kadar Kepez Belediyesi ramazan kolisi dağıtımı yapmasa da gıda yardımı adı altında yardım talebi toplamaktadır. Talebiniz Komisyon tarafından incelenmekte ve inceleme sonucunda onay çıktığı takdirde gıda kolisi yardımı yapılmaktadır.